Vacante Welness & SPA


Vacante de tratament balnear din Moldova.

Cu cat stresul si tensiunea vietii cotidiene sunt mai pronuntate, cu atat mai mare este si nevoie de recuperare a fortelor prin tratamente naturale si terapeutice, proceduri de relaxare, revigorare si tonifierea. Atinci, vei trebui sa alegi unul din tururi excursionale din Chisinau. Redefineaza-te starea de bine si restabilesti echilibrul intre minte, corp si suflet in timpul unei vacante de wellness si spa din Chisinau.

Daca esti in cautarea unui sejur la un centru spa alaturi de persoana iubita sau doresti o escapada cu familia care sa imbine divertismentul cu tratament, la Happy Tour poti gasi oferte la statiuni balneare din Moldova. Pachetele turistice includ cazare confortabila, o gama completa de servicii si programe speciale care sa te ajute sa recuperezi starea de sanatate. Beneficiindu-te de tururi la tratament din Chisinau si centre balneo-fizio-terapeutice, pentru ca asa vei putea trata o serie de boli sau aparitia lor.

Vrei o vacanta de relaxare din Moldova, te vom propune cateva destinatii cu adevarat deosebite. Experienta in turism wellness ne permite sa te recomandam oferte la sanatorii din Chisinau: Romania, Cehia, Ungaria, Slovenia, Austria, Italia. Sunt tarile cele mai indragite pentru astfel de concediu, cu hoteluri spa, centrele de detoxifiere, dar si cei mai buni specialisti in wellness. Pentru cei care viseaza despre excursii la tari exotice sau tururi la vacanta in doi din Chisinau, avem oferte all inclusive pentru Egipt si Cipru. Te va astepta o atmosfera cu descoperiri interesante ce promite sa fascineze si sa satisface orice imaginatie.

Ai la dispozitie o gama variata cu oferte de spa si wellness din Moldova personalizate dupa necesitatile tale. Statiunile balneare cele mai populare sunt – Karlovy Vary si Marianske lazne, Sovata si Baile Felix, Heviz si Hajduszoboszlo, Rogaska Slatina, Abano Therme si Ischia, Tirol si Salzburg. Nu ratezi sansa si rezervezi pachetele noastre speciale la preturi avantajoase pentru a simti vacanta de tratament balnear din Chisinau.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!