Vacante la mare


Tururi pentru odihna la mare din Moldova.

Odihna la mare din Chisinau este intotdeauna alegerea perfecta pentru sezonul estival. Nimic nu este mai relaxant decat o privire la apele de un albastru cristalin ale marii, plimbarile lungi pe plaja prin nisipul fin, racoarea brizei marine si impresionantele apusuri ale soarelui. Daca inca nu ai decis unde vrei sa petreci concediul, Happy Tour te va propune la dispozitie oferte fierbinti pentru vacanta la mare din Moldova cu all inclusive. Avem destinatii frumoase in sortimentul nostru pentru 2020 ca: Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania sau Egipt, si te vom ajuta cu rezervarea destinatiei potrivite.

Avem in portofoliu o gama completa de tururi pentru odihna la mare din Chisinau, de la oferte de vara pe litoralul Marii Negre in Romania sau in statiunile in voga din Bulgaria, cu transport inclusiv si cazare in hoteluri pentru toate bugetele. Iar daca esti in cautare de vacante la mare din Moldova 2020 sau de oferte pentru destinatie de shopping 2020, la compania Happy Tour vei gasi mereu tarife promotionale.

O alta idee excelenta de excursii pentru odihna la mare din Chisinau poate fi Croatia sau Muntenegru, care au doua taramuri de basm, scaldate de Marea Adriatica, cu plaje superbe si mare care straluceste in jurul golfurilor stancoase sau orase, in care viata de noapte pulseaza in ritmuri alerte.

O alta destinatie de la tururi la mare din Moldova este Spania, o tara plina de culoare, unde sunt unele dintre cele mai vizitate destinatii turistice din lume. Frumusetea sa se datoreaza diversitatii culturale, plajelor insorite cu nisip fin si auriu dar si oraselor, ce imbina armonios arhitectura moderna cu cea veche.

Aici, ca si alte tari europene, oricine poate avea parte de un concediu de vis, daca tu indiferent doresti o vacanta exotica de vara si linistita cu familia, sau esti in cautare de aventuri si distractii in locuri agitate, pentru ca planificarea odihnei de vis se face numai cu Happy Tour!

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!