Ungaria


Vacante de spa si tratament in Ungaria din Moldova.

Cum ar fi sa mergi in vacanta si sa revini nu doar complet odihnit, dar si sanatos ? Suna bine, asa-i? Nu ezitezi sa beneficiezi de oferte fierbinti de wellness si spa in Ungaria. Este una dintre cele mai bogate tari din lume la capitolul ape termale, unde vei gasi o multime de substante necesare organismului uman. Asta sunt vacante de tratament balnear numai de la Happy Tour!

Ungaria se poate mandri cu peste 100 de spa-uri, dintre care 36 au proprietati curative deosebite, fiind bogate cu acid sulfuric, brom si sare iodata. Totodata, Budapesta este cunoscuta drept capitala spa-urilor – lucru care denota ca vei avea parte, cu siguranta, de cele mai bune vacante la statiuni balneare in Ungaria din Moldova. Plus, daca vei alege unul dintre tururi de relaxare in Ungaria, vei reveni acasa nu doar mai plin de forte, dar si cu o sanatate bine pusa la punct.

Toate statiunile sunt amplasate in zone naturale unice, cu aer curat si liniste patrunzatoare. Iar pe langa aceasta, orasele sunt incantatoare prin arhitectura si strazile pe care dumneavoastra vei dori sa plimbi dupa o zi de proceduri. De aceea poti sa folosesti unul altul dintre tururi de tratament in Slovenia din Moldova sau vacante de wellness in Austria.

Oferte la sanatorii in Ungaria din Moldova nu doar presupun un anturaj frumos, dar si o deservire de top, care te va face sa simti invaluit de lux si relaxare, ce este exact de ceea ce ai nevoie dupa lunile grele de munca si rutina asta. Alegi agentie de turism Happy Tour si savureaza-te din plin vacanta ta preferata. Cu noi este mai simplu ca niciodata sa obtine odihna binemeritata, datorita ofertelor noastre.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!