Slovenia


Vacante de tratament si spa in Slovenia din Moldova.

Chiar daca nu se numara printre cele mai mari tari a Europei, Slovenia este o bijuterie naturala – cu munti si acces la mare. Dar, pe langa aceasta sunt si binecunoscute tururi de tratament in Slovenia. Aici sunt urmate cele mai recente tendinte ale industriei wellness, care te asigura o atmosfera perfecta pentru recreerea oricaruia dintre vizitatori. Iar partea cea mai interesanta este numarul mare al ofertelor de spa si relaxare in Slovenia din Moldova.

Aici, spre deosebirea de alte locatii, se te lasa de remarcat numarul ritualurilor, care te vor permite sa relaxezi la maximum in timpul procedurilor. Este important sa stii ca toate vacante la statiuni balneare in Slovenia sunt asociate cu utilizarea factorilor naturali de sanatate. Aici nu sunt utilizate doar apele minerale, dar si apa de mare, noroiul de sare si terapeutic si aerosoli inhalatori.

Astfel, nu doar vei avea parte de odihna, dar si de un tratament complet de la leziunile care le-ai suportat corpul tau pe parcursul anului. Alegi una dintre tururi de wellness in Slovenia din Moldova, disponibile la moment si bucurate-te din plin de momentele sejurului tau. Asta sunt vacante de tratament balnear.

Cu companie de voiaj Happy Tour este mult mai simplu sa ai o vacanta mult dorita. Doar la noi vei obtine posibilitatea de a gasi cele mai bune oferte la sanatorii in Slovenia, cu zbor din Chisinau – benefice pentru sanatatea dvs. fizica si mentala. Simti natura si timpul petrecut in cele mai frumoase statiuni balneare din Europa. Rezerveaza-te si un tur de tratament balnear in Ungaria sau de relaxare in Romania, pentru o revitalizarea completa a organismului de la Happy Tour.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!