Ski


Vacante de iarna la schi din Moldova.

Abia astepti vacanta de iarna la munte din Chisinau? Daca esti un amator de munte sau sporturi de iarna cu extreme si abia visezi despre concediul ca sa te dedici acestui lucru, Happy Tour te va propune cele mai atractive oferte la schi din Moldova, deoarece noi stim ca te-am convins. Verifici gama noastra de vacante de iarna, pentru ca cu siguranta vei gasi ceva ce vei place!

Exista o multitudine de motive care te vor determina sa petreci un sejur la munte din Chisinau. Cateva dintre acestea sunt: gastronomia savuroasa, ospitalitatea, satele traditionale, partiile de schi, snowboard sau sanius pe toate gusturile, o multime de activitati de agrement si posibilitati diversificate de cazare. Nu mai vorbim de cadrul feeric oferit de maretia impresionanta a muntilor.

Cand ne referim la tururi de iarna la schi din Moldova, vorbim despre a petrece timp de calitate, savurand bucate si bauturi alese, distrandu-te cu prietenii si familia, explorand un peisaj natural uluitor pe care altfel n-ai ajunge sa-l vezi si desigur, inviorandu-te cu mult sport. Plus, la toata odihna la munte din Chisinau este revigoranta, avand efecte foarte bune asupra sanatatii, mai ales daca vei alege sa mergi in timpul iernii. Distractia este mare, iar doza de adrenalina este maxima, dar asta poate fi cind ai selectat pentru activitati extreme una din vacante de Revelion din Moldova.

Profitezi de cele mai bune tururi de iarna din Chisinau de la Happy Tour si bucura-te de vacanta mult visata. Si nu conteaza daca vei place agitatia si cauti o destinatie plina de viata, sau vrei sa petreci sejur de iarna la munte din Moldova intr-un loc linistit in statiuni montane renumite din Bulgaria, Romania, Ucraina sau Austria. Conditii excelente, servicii impecabile, partii moderne si toate acestea la cele mai avantajoase preturi!

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!