Romania


Tururi pentru vacanta la mare in Romania din Moldova.

Orice turist, indiferent de varsta sau exigente, se poate bucura de oferte speciale pentru vacanta la mare in Romania. Plaja este ideala incepand cu luna mai si terminand cu luna septembrie, cand temperaturile sunt destul de confortabile. Noi stim asta, pentru ca Romania este o destinatie perfecta pentru familiile care prefera liniste si relaxare, dar pentru copii sunt amenajate spatii de joaca atat in hoteluri cat si pe plaja. Nu se vor plictisi nici tinerii, care sunt in cautare de locatii cu agitatia si distracția, care nu inceteaza nici ziua nici noaptea.

Sunt multe tururi pentru vacanta la mare, de aceea odihna la mare in Romania din Moldova include de toate, astfel ca fiecare va gasi ceva pe gustul sau, iar serviciile hoteliere sunt accesibile oricare persoana. Ati la dispozitie si hoteluri cochete cu servicii bune sau resorturi de lux cu diverse facilitati si multiple posibilitati de distractie. Daca planifici concediul pe litoralul romanesc in 2020, pachetele turistice poti achizitiona la preturi promotionale, profitand de excursii pentru vacanta la mare in Romania.

Happy Tour te va pune la dispozitie oferte la mare in Constanta. Oportunitatile de agrement si relaxare sunt nelimitate in cea de-a treia metropola din Romania: statiuni, parcuri, plaje, monumente impresionante, muzee si arhitectura deosebita. Dar, noi avem si alte tururi, de exemplu – vacante la mare in Muntenegru din Moldova sau o odihna la mare in Spania.

Iar daca ideea de vacanta ideala inseamna pentru dumneavoastra destindere pe litoral, noi te vom propune oferte la mare in Mamaia – cea mai mare si renumita statiunea din Romania. Considerata perla litoralului romanesc, aceasta fasie de plaja cu nisip fin este presarata cu numeroase hoteluri, piscine in aer liber, discoteci, parcuri de agrement, terenuri de sport, precum si un teatru de vara. Statiunea Mamaia ofera turistilor posibilitatea practicarii sporturilor de apa, precum si pescuitul in lacul Mamaia. De aceea, cu Happy Tour vei beneficia de cele mai confortabile oferte pentru odihna la mare in Romania din Moldova.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!