Mini Moon


Vacante pentru sejur romantic din Moldova.

Cine a spus ca un weekend romantic din Chisinau pentru doi indragostiti nu poate fi distractiv, misterios si plin de aventuri adevarate ? Daca esti in cautare de un tur la sejur romantic din Moldova si timpul tau este limitat, putem sa recomandam optiuni interesante prin capitalele europene.

La noi poti gasi cele mai bune oferte fierbinti pentru weekend romantic din Moldova la Paris, Barcelona, Roma, Florenta sau Nisa, unde cultura, gastronomia si pesisajele sunt pline de culoare si savoare se armonizeaza frumos impreuna. O alternativa interesanta este o vacanta pentru sejur romantic din Chisinau de cinci stele la bordul unui vas de croaziera pe Marea Mediterana sau un zbor magic prin balonul cu aer cald in Cappadocia, si totul altul va fi personalizat in functie de preferintele si nevoile tale de cuplu.

O destinatie foarte populara, de la excursii pentru luna de miere, este bijuteria de Marii Egee – insula Santorini. Este considerata ca un adevarat paradis al indragostitilor. Santorini te va intampina cu apusuri de soare spectaculoase, cladiri albe cu ferestre albastre, stanci abrupte, plaje diverse cu nisip negru si roz. Are si sate traditionale asezate pe marginea stancilor, ruine antice si peisaje unice. Aceasta este o oferta superba de la tururi la vacanta pentru indragostiti.

Daca visezi la o oferta la weekend romantic din Moldova cu all inclusive in Marea Caraibilor cu ape turcoaz si o multime de optiuni de cazare, s-ar putea fi ca tu vrei sa planifici odihna in Republica Dominicana, Mexic sau chiar Cuba autentica. Datorita toate acestea, tu vei putea bucura de o experienta magica alaturi de persoana iubita, iar Happy Tour va fi partenerul tau de incredere in orice calatorie!

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!