Italia


Vacante de tratament balnear si spa in Italia din Moldova.

Inca nu ai decis unde si cum sa-te planifici sejurul, dar stii cu siguranta ca ai nevoie de odihna si un rasfat la cel mai inalt nivel ? Alegi o vacanta wellness si spa in Italia – tara cu cel mai mare numar de centre termale din lume si cu traditii de tratament pastrate inca din Roma Antica. Asta sunt vacante de tratament balnear.

Asa cum intreg teritoriul tarii este impanzit de numeroase izvoare termale, vizitatorii au ocazia de a alege si a experimenta diferite locatii, in functie de preferintele si dorintele de a descoperi lucruri noi. Alegand oferte la sanatorii in Italia din Moldova, unde toti clientii au parte de un tratament fizioterapeutic complex, ce ajuta la revigorarea corpului si tratarea pielii. In cea mai cunoscuta statiune din tara, Abano Terme, cu tururi de relaxare in Italia unice, orice calator isi va gasi linistea si relaxarea completa. Aici procedurile sunt bazate pe combinatia a trei elemente: apa, pamant si aer, care te vor ajuta la tratare si evitarea unor serii de boli.

O caracteristica a statiunilor, din aceste zone, este ca fiecare hotel, indiferent de categorie, are propriile lui centre terapeutice, cu piscine si ape termale. Iar pentru a fi sigur ca vei primi deservirea potrivita, agentia de turism Happy Tour te va pune la dispozitie cele mai calitative si oferte la statiuni balneare in Italia din Moldova.

Este mult mai simplu si accesibil sa beneficiezi de vacante de tratament in Italia, datorita zborurilor directe din Chisinau, pe care noi le asiguram. Rezervezi un tur de spa in Cehia sau de wellness in Romania, pentru o revitalizarea completa a organismului, prin intermediul ofertelor la statiunile balneare, care le gasi doar la noi – numai la Happy Tour.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!