Grecia


Tururi pentru vacanta la mare in Grecia din Moldova.

Ai in vis la un concediu de neuitat intr-o destinatie cu plaje idilice, unde pitorescul, traditia, istoria, distractia si relaxarea se imbina intr-un mod armonios ? Rezerveaza-te acum o odihna la mare in Grecia in 2020! Aceasta este o tara de o frumusete exceptionala, scaldata de Marea Egee la est, Marea Mediterana la sud si Marea Ionica spre vest, cu peisaje incantatoare si un colorit deosebit. Dar numai in Happy Tour vei gasi si alte excursii pentru odihna la mare.

O ofeta la mare in Grecia din Moldova nu inseamna doar implinirea dorintei de a avea o vacanta de vis. Numeroasele locuri unice de vizitat cu privelisti de poveste si siturile arheologice incarcate de legende, te vor garanta cea mai intensa si inedita experienta turistica. Indiferent ca planifici sa pleci cu avionul, fiindca ai ales vacanta la mare in Grecia si esti indragostit iremediabil de aceasta tara. Munti, vulcani, plaje intinse, stanci abrupte sau ape azurii – asta noi putem sa descriem pentru clientii nostri.

Happy Tour te-a pregatit un generos tur pentru odihna mare in Grecia din Moldova, cu cazare in hoteluri pentru toate buzunarele in 2020. Cele mai populare destinatii pentru o vacanta pe litoralul grecesc sunt regiunile din nord, in special Halkidiki si Thassos. Aceste oferte cu insulele grecesti reprezinta o optiune irezistibila, cu un sejur pe insula Creta sau un concediu pe insula Corfu, care te ispitesc nu doar prin cultura, arhitectura si cadrul natural, dar si prin gastronomie, care este una plina de savoare.

Cauti un sejur ieftin cu all inclusive ? Putem sa-te recomandam early booking cu oferte speciale la mare in Egipt sau excursii la mare in Muntenegru din Moldova. Vei avea un pachet turistic care include hotelul, transportul si mesele incluse, ce este mult mai avantajos, profitand de altele oferte fierbinti de la noi la preturi de nerefuzat!

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!