FullMoon


Vacante la luna de miere din Moldova.

Ziua nuntii a trecut, urmeaza cel mai dulce rasfat – vacanta la luna de miere din Chisinau cu excursii de lux. Incepi viata de familie, relaxezi si detensionezi de stresul acumulat in perioada organizarii marelui eveniment. Si pentru ca prima ta calatorie matrimoniala sa fie una cu adevarat speciala, apelezi cu incredere la serviciile noastre de turism.

Oferte pentru luna de miere din Moldova sunt multe, de aceea, Happy Tour are un portofoliu bogat de tururi la luna de miere. Poti sa incepi de la weekend romantic si scurt, care dureaza 4-7 zile, pana la sejururi complexe – la 3 saptamani sau mai mult. Dar daca ai timpul, popti opta unul din tururi la vacanta pentru doi intr-un paradis tropical sau la Oceanul Indian. Iar daca doresti o experienta exotica pe una dintre cele mai neatinse plaje din lume, puni Maldive, Mauritius sau insulele Seychelles pe lista.

Luna de miere din Chisinau este cel mai bun pretext pentru a pleca in trepidantul Dubai sau Abu Dhabi, daca esti fermecat de lumea orientala. O destinatie de aventura, cu o cultura bogata si fascinanta, cu bucatarie traditionala si servicii de clasa premium, care sunt combinate cu marea si desertul. Transformi Orientul mijlociu in una dintre destinatiile de vis in un tur pentru luna de miere din Moldova.

Profitezi de oferte fierbinti la luna de miere din Chisinau si vizitezi cele mai fascinante destinatii din lume! Sunt multe companii turistice in Moldova, insa doar Happy Tour este specializat in vacante pentru luna de miere. In cazul in care vrei o destinatie exotica mai aproape, atunci excursii romantice din Moldova in Tenerife, in Egipt sau in Cipru cu all inclusive va fi destinatiile perfecte pentru luna ta de miere.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!