Egipt


Tururi pentru vacanta la mare in Egipt din Moldova.

Cine nu doreste o vacanta la mare in Egipt ?! O tara cu aroma orientala, cu peisaje spectaculoase si cu o varietate de resorturi cu tip de lux. Pe langa comorile si ramasitele lumii antice, care starnesc curiozitatea turistilor, Egiptul se mandreste cu o multime de plaje fascinante cu nisip alb, extrem de fin. Tururi la mare de la Happy Tour sunt mereu fantastice, deoarece au mare cu ape cristaline de un turcoaz halucinant, ce gazduiesc recifurile de corali si o lume submarina cu un colorit deosebit.

Daca ai in vis foarte des tururi pentru odihna la mare in Egipt din Moldova si esti in cautare de o plaja exotica relaxanta sau esti pasionat de snorkeling si scufundari, o oferta pentru vacanta la mare in Egipt te va arata pe toate. Litoralul egiptean are deschidere atat la Marea Mediterana cat si la Marea Rosie, oferind o varietate de optiuni celor care cauta excursii pentru odihna la mare in Egipt din Moldova.

Bineinteles, Piramidele din Giza, Valea Regilor, Sfinxul, Luxor si desertul, care acopera o mare parte din suprafata celei mai enigmatice tari din lume, reprezinta atractii turistice de mare interes pentru oferte la mare in Egipt. Insa daca doresti un sejur comfortabil si recreativ, statiunile si resorturile de pe malul marii te va pune la dispozitie cu cele mai incantatoare locatii pentru relaxare, plaja si innot.

Daca esti printre cei care se pregatesc de concediu si esti interesat de vacante la mare in Egipt din Moldova, noi te asteptam la Happy Tour sa te recomandam ce locuri ar trebui sa vizitezi si in ce anume sa experimentezi pentru a descoperi autenticitatea destinatiei. Fii la curent cu cele mai avantajoase oferte cu all inclusive si tarife unice. Si trebuie sa stii ca acum poti sa obtini ceva uimitor, daca vei alege ceva din oferte speciale pentru odihna la mare in Croatia din Moldova sau tururi pentru vacanta la mare in Grecia cu zbor direct din Chisinau.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!