Croatia


Tururi pentru vacanta la mare in Croatia din Moldova.

Croatia – ea se afla in topul celor mai vizitate destinatii turistice din lume. Mai ales ca oferte pentru vacanta la mare in Croatia sunt destul de generoasa, fiind locatia ideala atat pentru turistii doritori de a explora peisajele, cultura, istoria si traditiile acestei tari, cat si pentru iubitorii de plaja. Supranumita ”tara celor o mie de insule”, scaldata in soare si marginita de apa cristalina a Marii Adriatice, aceasta tara ofera multiple oportunitati pentru vacanta la mare din Moldova.

In Croatia, te va asteapta o varietate ampla de statiuni, plaje si asezari urbane care pot fi vizitate cu un buget destul de accesibil. Orase pitoresti, strajuite de coaste abrupte si ziduri antice, peisaje spectaculoase, parcuri nationale si sute de insulite fermecatoare, iata, pe scurt, doar cateva dintre atractiile pe care te va oferi odihna la mare in Croatia din Moldova!

Principala trasatura a litoralului croat este reprezentata de diversitatea plajelor sale mangaiate. Daca vrei sa vizitezi acest mic paradis european, te vom recomanda sa urmaresti tururi speciale pentru vacanta la mare in Croatia cu tarife excelente. In statiunile Split, Makarska sau Dubrovnik sau insule precum Hvar, Krka, Brac, Pag, fiecare isi va gasi tarmul preferat – nisip fin ce se imbina armonios cu valurile marii sau plaje pentru familii cu copii. Iar daca ai chef de miscare, sunt multime de modalitati de a fi mereu in actiune: sporturi acvatice, golf, trekking, ciclism, ce este inclusiv in oferte fierbinti la mare in Cipru din Moldova de la companie noastra de voiaj.

Optand una din excursii pentru odihna la mare in Croatia din Moldova in 2020 pe langa cazare si mese, beneficieaza-te si de multe forme de petrecere a timpului, care sunt mai atragatoare pe teritoriul complexului hotelier. Facilitatile incluse in pachetul turistic difera in functie de numarul de stele ale hotelului si pret. Daca inca nu ai decis, alegand Happy Tour, te vom pregati oferta noastra de vacante la mare in Egipt, unde dvs vei obtine momente romantice, plaje renumite si activitati recreative.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!