City Escape


Vacante pentru city escape din Moldova.

Ce poate fi mai frumos si mai atractiv pentru turisti decat explorarea unor capitale si orase importante ale lumii? O vacanta pentru city escape din Chisinau este o oportunitate excelenta de a evada din rutina zilnica pentru a descoperi cele mai frumoase destinatii culturale, gastronomice sau de shopping in Europa, intr-o perioada relativ scurta de timp. Plimbari romantice, cine fabuloase, istorie, muzee si arhitecura — asta asteapta fiecarui om care a ales una de la super oferte la city escape din Moldova.

Poti sa alegi o vacanta pentru destinatie culturala din Chisinau in romanticul Paris, intr-un oras mereu plin de viata precum Amsterdam, sau intr-o destinatie boema si magica precum Praga. Ai la dispozitie si alte tari: Londra, Viena, Berlin, Barcelona, Madrid sau frumoasele orase italiene ca Roma, Venetia, Verona, Bologna si Florenta.

Principalul avantaj al acesor calatorii mici este ca le poti sa faci la sfarsit de saptamana, cand ai o varietate de tururi la vacanta pentru doi, cu plecare din Chisinau. Dar daca esti pasionat de arhitectura, vei cauta excursii pentru destinatie de shopping din Moldova sau esti interesat de oferte speciale pentru odihna la mare, biroul de turism Happy Tour te va ajuta sa realizezi orice dorinta.

Daca iti planifici ceva din tururi pentru destinatie gastronomica din Chisinau, dar ai multe de idei, Happy Tour a pregatit pentru tine o lista de tururi fierbinti, in care vei acumula experiente inedite si vei descoperi locuri pline de istorie si povesti. O vacanta pentru destinatie culturala din Moldova te va atrage intr-o incursiune prin traditiile si cultura fiecarui oras in parte. Portofoliul nostru include multe oferte la destinatie de shopping din Chisinau, si iubitorii de cumparaturi cu siguranta le vor aprecia!

Toate cheltuielile de transport, cazare si asigurare, aferente acestor excursii in Europa sunt incluse in costul pachetului turistic, care a fost oferit de catre Happy Tour. Bucura-te de peisajele superbe ale vechilor orase de pe batranul continent sau vizitezi metropole moderne si ultra-extravagante.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!