Cipru


Tururi pentru vacanta la mare in Cipru din Moldova.

Pentru cei care doresc sa se relaxeze si sa se distreze, o odihna la mare in Cipru este o destinatie de neratat pentru un sejur memorabil. O insula integrata intr-un cadru natural de o frumusete captivanta, oferind numeroase locatii si obiective turistice feerice. Un loc unde legenda se impleteste cu cotidianul, visul cu realitatea, Europa cu Orientul. Aceasta sunt tururi fierbinti pentru vacanta la mare de la biroul nostru turistic.

Vacante la mare in Cipru din Moldova sunt unele dintre cele mai cautate de turistii europeni, in special datorita faptului ca vremea este frumoasa, incepand cu luna martie si pana la octombrie, unde soarele este prezent peste 300 de zile pe an. Statiunile cipriote te vor oferi absolut tot ceea ce vrei in materie de servicii turistice, daca dumneavoastra ai ales: Aya Napa, Limassol, Larnaca, Paphos, Famagusta sau Larnaca.

Asa ca daca nu te-ai interesat pana acum de excursii pentru odihna la mare in Cipru in 2020, ai toate motivele sa faci, deoarece tarifele si distanta sunt accesibile, confortul si luxul sunt garantate pentru o relaxare din plin. Stii ca litoralul cipriot este foarte animat cu terase si localuri, dar are multe optiuni de distractie, atat pentru tineri cat si pentru familiile cu copii. Asta vei vedea, cind vei alage de la noi un tur pentru vacanta la mare in Bulgaria.

Iar daca gandesti despre ideea unei oferte speciale pentru vacanta la mare in Cipru din Moldova cu all inclusive, atunci vei gasi aceasta numai la Happy Tour. Pe litoralul cipriot ai multe de explorat: de la spectaculoasele paduri de brazi ale muntilor, care formeaza “inima verde” a acestei bijuterii ale Marii Mediteraniene, pana la fermecatoarele plaje, care sunt acoperite cu nisip auriu si ape azurii. Insula Afroditei este impodobita cu situri arheologice. Astfel, poti sa vizitezi obiective turistice precum templele grecesti, ruinele romane, biserici in stil bizantin, castelele sau muzee.

Alegi unul din cele mai interesante tururi la mare in Cipru si experimentezi ospitalitatea cipriota intr-o vacanta de neuitat! Dar aceasta nu este tot ce noi putem sa promovam pentru tine, fiinda ca avem si oferte la mare in Croatia din Moldova.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!