Cehia


Vacante de spa si tratament balnear in Cehia din Moldova.

Cum se poate petrece o vacanta de tratament balnear intr-un mod sanatos, fiindca asta te va aluta sa reincarci bateriile epuizate de viata cotidiana! Alegi una dintre oferte fierbinti de tratament si spa in Cehia.

Optezi o atmosfera unica si romantica, cu tururi de wellness in Cehia din Moldova, inclusiv si Karlovy Vary – cel mai mare oras balnear din Republica Cehia. El este renumit in intreaga lume datorita izvoarelor sale termale curative. Statiunea cu o arie de 59 km, te va pune la dispozitie vizitatorilor al 12 de surse cu apa si peste 50 de hoteluri, cu cele mai inalte standarde de deservire, intr-un oras atit de frumos din perspectiva arhitecturala, cat si datorita naturii care il inconjoara.

Happy Tour a selectat pentru dumneavoastra cele mai bune oferte la statiuni balneare in Cehia, pentru ca ne dorim sa te revinim din sejur plin de forte noi. Toate vacante de relaxare in Cehia din Moldova includ o deservirea la cel mai inalt nivel, cu alimentatie corecta si un program stabil de proceduri fizioterapeutice. Astfel, la final de vacanta, vei simti cum corpul tau si-a luat doza de substante necesare, iar mintea s-a detasat complet de la problemele vietii.

Poti sa alegi unul dintre tururi la sanatorii in Austria sau vacante de tratament in Italia din Moldova, puse la dispozitie de la agentia de turism Happy Tour, pentru a simti pe propria piele rasfatul. De aceea, este trebuie sa folosesti concediule pentru o vacanta la sanatorii in Cehia.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!