Bulgaria


Tururi pentru vacanta la mare in Bulgaria din Moldova.

Odihna la mare in Bulgaria ramane ca favorita pentru moldovenilor nostri, fiindca beneficiaza de un sezon extins, care dureaza de la mai si pana la septembrie. Natura pitoreasca, plajele intinse cu nisip fin, apa calma si calda, si hoteluri, ce intrec toate asteptarile, in ceea ce priveste design-ul arhitectural, facilitatile si deservirea impecabila, care sunt combinate cu tarifele mai mult decat accesibile. Acesta face Bulgaria ca o optiunea perfecta de la oferte speciale pentru vacanta la mare.

Esti in cautare de tururi fierbinti la mare in Bulgaria din Moldova in anul 2020? Happy Tour te va tine la curent cu cele mai avantajoase optiuni in diverse statiuni si orase, in care tu vei avea posibilitatea de a relaxa la maximum. Vei alege ce se-te potriveste, iar noi vom pune la dispozitie o excursie pentru odihna la mare in Bulgaria cu all inclusive si la preturi rezonabile, numai pentru tine.

Dar daca esti in cautare de oferte pentru vacanta la mare in Bulgaria din Moldova, cu siguranta vei fi interesat de Sunny Beach – cea mai populara statiune de pe coasta bulgara a Marii Negre, fiind pozitionata in vecinatatea vechiului oras Nessebar. Combinatia magica a muntelui si a plajei dau nasterea unui cadrul natural magnific. Scaldata cu soare din belsug, intinsa pe kilometri intregi de plaje cu nisip auriu, isi merita din plin numele.

Printre statiunile, care sunt incluse in tururi pentru odihna la mare in Bulgaria, se numara si Nisipurile de Aur – o regiune cu vegetatie luxurianta. Aici marea se contopeste cu dealurile ce se ridica de pe plaja acoperita cu nisip auriu, de unde si provine denumirea acestei locatii. Statiunea dispune de un un parc de distractii acvatic, oferind posibilitatea practicarii sporturilor nautice. O alta statiune de pe litoralul bulgaresc pe care te vom recamanda este Albena – amplasata intr-o regiune cunoscuta pentru apa curata si privelistea exceptionala, dar si pentru amenajarile peisagistice deosebite.

De asemenea, in 2020 avem oferte fierbinti pentru vacanta la mare in Cipru si excursii pentru odihna la mare in Croatia din Moldova, ca si in alte destinatii feerice pentru vacanta de vara!

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!