Categorii de vacante

Vacante speciale si croaziere din Moldova.

Esti in cautarea unei destinatii de vis la mare sau preferi odihna activa, si pentru aceasta faci alegerea pentru favoarea unei oferte de iarna din Chisinau? Gandesti la o vacanta la luna de miere sau visezi despre un tur la city escape prin capitalele europene? Asigura-te ca ai impachetat in bagaj toate lucrurile de care vei avea nevoie si ca nu-ti lipseste entuziasmul si buna dispoziție, fiindca ca de restul ne ocupam noi.

Happy Tour Moldova te va ajuta pentru a gasi destinatia perfecta conform gustul si bugetul tau. Organizam tururi excursionale din Moldova in toata Europa, care sunt personalizate doar pentru tine. Selectam cu mare atentie hotelurile partenere, punem la punct toate detaliile legate de transport si avem grija sa profitam nu doar de o excursie in Europa din Chisinau, dar si de o calatorie extrem de captivanta, plina de bijuterii arhitecturale si traditii culinare.

De asemenea, organizam sejur romantic pentru weekend, avem vacante pentru indragostiti si multe optiuni pentru croaziere din Moldova. Happy Tour te recomanda si cele mai fierbinti oferte la mare, dar si tururi la Disneyland. De aceea ai oportunitatea de a descoperi lumea întreaga, pentru ca cu agentie Happy Tour vei gasi cele mai speciale oferte de vara din Chisinau sau tururi de iarna la schi.

Dar ce poate fi mai relaxant decat o vacanta intr-un colt de paradis ? Ce incanta ochii cu peisajele sale superbe, dar si te rasfata papilele gustative cu diferite bunatati ? Acum poti sa vizitezi si orice excursii la destinatii exotice. Poti sa alegi si o odihna de Revelion la plaja, cu palmieri si ape turcoaz sau linistea naturii si aerul curat cu oferte de Craciun la munte cu cazare si cina festiva.

Doritorii de a combina odihna cu programe de refacere a sanatatii, au la alegere din varietatea ofertelor de tratament balnear din Moldova cu cazare si proceduri medicale pentru diferite afectiuni. Vacante de wellness si de spa in Europa sunt cautate atat de varstnici, cat si de familiile cu copii sau tineri.

Happy Tour – Agentie de turism din Moldova cu tururi fierbinti!