DISNEY LAND
 HappyTour este lider pe piaţa călătoriilor de afaceri în România, iar acum este prezent si in Moldova.

Mai mult decat turism, călătoriile de afaceri înseamnă planificare, optimizare, flexibilitate, siguranţă, parteneriat pe termen lung şi rezultate. Acesta este business-ul nostru. Şi ştim cum să îl facem.

Află mai multe despre HappyTour
 

Companiile HappyTour

 

 • Paravion

  ParavionSingura agentie 100% online din Romania, Paravion.ro este solutia ideala daca doresti sa rezervi un bilet de avion sau o vacanta printr-un simplu click. Utilizand sistemul nostru de rezervari, ai acces in timp real la ofertele speciale ale Happy Tour Group, la cele mai minunate programele de city break si pachetele charter si afli in timp real despre promotiile companiilor aeriene, fara a parasi ambianta caminului tau.

  Viziteaza www.Paravion.ro

   

 • FCm Travel Solutions

  FCm Travel SolutionsHappy Tour Group este partenerul in Romania al FCm Travel Solutions - o retea mondiala de companii de turism, prezenta in 75 de tari. In Romania, reprezentantul legal al FCm Travel Solution a fost incepand din 2007 – Prestige Tours. Apartenenta la aceasta retea ne permite sa garantam clientilor corporate cele mai bune solutii de reducere de costuri si cele mai creative idei pentru calatoriile de afaceri in conformitate cu - sloganul “Better ideas. Greater savings”. Printre avantajele obtinute de catre clientii corporate din intreaga lume ai partenerilor FCm Travel Solutions, mentionam - reduceri de cost si uniformizarea procedurilor de raportare.

  Viziteaza www.FCm.travel

   

 • Prestige Tours

  Prestige ToursPrezenta de 21 de ani pe piata turistica din Romania, Prestige Tours este liderul agentiilor turoperatoare din Romania si incepand din anul 2011, turoperatororul Happy Tour Group. Renumele companiei este cunoscut si recunoscut nu doar de cele peste 700 de agentii de turism partenere din tara noastra ci si de toti romanii care au beneficiat de vacante minunate incluzand zboruri charter in Spania, Turcia, Creta, Dubai, Cipru, Italia, Grecia. De asemenea, prin Prestige Tours, turistii din lumea intreaga au cunoscut Romania si ospitalitatea noastra.

  Viziteaza www.prestige.ro/

 • TravelHouse

  TravelHouseAgentia Travel House este brandul de lux Happy Tour Group (HTG) si una dintre putinele agentii din Romania distinsa de B.I.D.- Business Initiative Directions cu "Excellence & Business Prestige - Star Award for Quality"-, datorita politicii de marketing orientata catre client, spiritului novator si entuziasmului tinerei echipe pentru care promoveaza in Romania conceptul travel "happy fancy travel style" mizand pe perfectiunea detaliului si pe cei 3 C: "charm, courtoasie, caractere".

  Viziteaza www.TravelHouse.ro