DISNEY LAND

Despre HappyTour Moldova

Compania HappyTour Moldova este compania asociata cu HappyTour Romania, care are o experienta de peste 20 ani in domeniul turistic. De la sfarsitul lui 2007, compania este detinuta 100% de GED, un fond de investitii spaniol. Happy Tour, in ultimii noua ani la rand, este mandra sa fie principalul furnizor de servicii de calatorii de afaceri din Romania. Suntem recunoscuti la nivel national si incercam continuu sa livram solutii inovative pentru nevoile dumneavoastra de calatorie. Chiar daca cautati un serviciu integrat de solutii de calatorie sau doar oportunitati de relaxare, echipa noastra este dornica sa va puna la dispozitite experienta si resursele sale.

 

 

Filozofia noastra

 

Clientii nostri ne-au inspirat filozofia dupa care ne ghidam si ne-au motivat sa oferim solutii dinamice oricarui tip de companie:

  • Servicii – Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra. Cererile dumneavoastra devin prioritati pentru noi si facem toate eforturile pentru a va oferi un raspuns imediat. Nu uitam ca cei care calatoresc sunt oamenii. Intelegem natura complexa si dinamica emotionala a acestui business si stim cum sa facem lucrurile sa functioneze. Ne angajam la Excelenta.
  • Satisfactie – Solutii unice si inovative, optiuni multiple de calatorie si o dorinta organizationala de a va propune calatorii de cea mai buna valoare, oferind satisfactie atat managementului, cat si calatorilor.
  • Integritate si relatii construite pe principiile productivitati si durabilitatii. Suntem onesti si promovam o comunicare deschisa cu clientii nostri.
  • Economii – Oferim cele mai bune servicii, management complet al calatoriilor si sisteme de rezervare si raportare de ultima generatie pentru a asigura maximum de economii si valoarea pentru toate cheltuielile de calatorii ale companiei dumneavoastra.
 

Alaturi de dumneavoastra

 

Stim ce inseamna pentru dumneavoastra timpul si banii angajatilor. Vom fi alaturi de dumneavoastra pentru a face din calatorii o experienta placuta, dar si pentru a maximiza resursele. Tehnologia noastra de ultima generatie ne da posibilitatea de a va oferi cele mai bune oferte pentru nevoile dumneavoastra

  • Happy Tour va ofera acces direct, prin Sistemul nostru Global de Distributie, la 800 de linii ariene din mai mult de 200 de tari, cu destinatii in peste 10,000 de aeroporturi din lumea intreaga.
  • Aveti, de asemenea, acces la trenuri, ambarcatiuni sau orice alt mijloc de transport.
  • Happy Tour va ofera acces direct la solutii multiple de rezervare de hoteluri printr-un sistem performant si global de distributie.
  • Aveti acces la orice fel de servicii conexe, precum transferuri, inchirieri de masina, muzee, evenimente culturale sau sportive, catering, etc.
 

Organizare si eficienta

 

Suntem organizati in departamente specializate: Corporate travel ( FCM Travel Solution), MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Events) si Leisure Travel , pentru a maximiza eficienta serviciilor pe care vi le oferim. Prin linia noastra de urgenta deschisa non-stop suntem permanent la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi solutiile de care aveti nevoie. Si, daca volumul calatoriilor dumneavoastra o cere, va putem oferi solutia de a deplasa permanent un reprezentant Happy Tour in birourile dumneavoastra.