Atractii

//disney.semseo3.beget.tech/wp-content/uploads/2019/05/la-vallee-vilage-1.jpg

La Vallée Village :

Tot anul, 7 zile pe saptamana. Fii gata pentru o experienta de shopping unica. Amplasat la 5-10minute distanta de hotelul ales.

//disney.semseo3.beget.tech/wp-content/uploads/2019/05/sea-life-1.jpg

Sea Life Aquarium:

Descopera pinguinii Gentoo si king intr-o noua experienta arctica extrem de captivanta. Vei putea vedea indeaproape peste 5000 de creaturi marine extraordinare, inclusive rechini, testoase, caluti de mare, pesti clovni si multe altele! Deschis in fiecare zi.

//disney.semseo3.beget.tech/wp-content/uploads/2019/05/golf-2_res-1.jpg

Golf Disneyland®

terenul de golf de talie mondiala, este destinat jucatorilor de toate nivelurile. Poti inchiria echipament de golf de la Pro Shop, poti urmari alti jucatori din confortabilul Club House sau poti servi pranzul. Deschis 7 din 7.

//disney.semseo3.beget.tech/wp-content/uploads/2019/05/DisneylandParis-PhotoPass-1.jpg

Disney PhotoPass

Colecteaza si pastreaza toate fotografiile digitale de inalta calitate, facute de fotografi Disney profesionisti in locatii alese pentru intalnirile cu Personajele Disney sau la cele mai populare atractii.

//disney.semseo3.beget.tech/wp-content/uploads/2019/05/masa-cu-personajele-disney-1.jpg

Masa cu Personajele Disney:

Mesele pot devenu memorabile datorita personajelor Disney. Copii vor fi foarte incantati iar intreaga familie se va bucura de amintiri o viata intreaga.

//disney.semseo3.beget.tech/wp-content/uploads/2019/05/sesoanele-magice_res_1-1.jpg

Sesoanele Magice Disney:

Festivalul Printeselor si Printilor, Sezonul Magic al Super Eroilor, Festivalul Halloween, Craciun Magic si multe altele.